Om Rubio Monocoat

Starten på Rubio Monocoat

Historien til merket Rubio Monocoat startet i 2000, men selskapet bak merket har eksistert mye lenger enn det. Muylle Facon ble grunnlagt i 1906 som en produsent av mastiks. Det lille belgiske selskapet registrerte Rubio-merket i 1960, og to år senere utvidet selskapet for første gang med en serie trebeskyttelsesprodukter. I 1966 ble de første skritt tatt i internasjonal regi ved å utvide til utlandet for første gang. Fra 1980 ble fabrikken på Kattestraat for liten for den raskt voksende familiebedriften, og dermed var det på tide å flytte til en helt ny fabrikk i Ambachtenstraat.

Rubio in het verleden Het Rubio van het verleden Muylle Facon in het verleden Het eerste gebouw van Muylle Facon

La oss hoppe til år 2000, et viktig år for Muylle Facon. Det var tross alt året selskapet allierte seg med George Barrell og hans revolusjonerende molekylære bindingsteknologi. Etter fem år var de klare til å presentere det banebrytende produktet Rubio Monocoat Oil Plus for offentligheten, på den tiden fortsatt med en enkelt komponent i stedet for den nå velkjente 2C-versjonen. Produktet ble en umiddelbar suksess takket være sin unike sammensetning, systemet med ett lag og de mange fargekombinasjonene. I 2008 var det allerede tid for den første utvidelsen av fabrikken, og i 2016 ble enda en bygning tatt i bruk på Roeselaarsestraat. Anno 2021 er det planer om å utvide ytterligere med et tredje bygg.

Het nieuwe hoofdkantoor van Rubio Monocoat  Het nieuwe hoofdkantoor van Rubio Monocoat Het nieuwe hoofdkantoor van Rubio Monocoat  

 

Våre verdier

Hos Rubio Monocoat er vi av den oppfatning at tre bør behandles med respekt. Vi ønsker å fremheve og fokusere på treets naturlige skjønnhet.

Uniek zijn       Takket være vår unike variasjon og brede utvalg av farger, er det noe for enhver smak.

 Denk groen       Når vi utfører våre aktiviteter, sørger vi alltid for å opprettholde respekt for naturen.

Kwaliteit       Samtidig prøver vi å levere den beste kvaliteten.

De klant komt eerst        Viktigst av alt: kundene våre kommer først!

 

Rubio Academy: rådgivning og skreddersydd opplæring

Rubio Academy

Hva vil det egentlig si å 'slipe skikkelig'? Hvilken forbehandling gir ønsket resultat på en bestemt tresort? Hva bør du ta hensyn til når du velger et bestemt produkt? Disse og mange andre spørsmål blir besvart i detalj under opplæringskursene som tilbys av spesialistene våre ved Rubio Academy i vår avdeling på Roeselaarsestraat. Etter en kort teoretisk presentasjon får deltakerne straks en runde med praktisk erfaring. Slik bruker vi vår ekspertise til å hjelpe våre kunder og gjøre deres fremtidige prosjekter enda bedre!

Fremtiden til Rubio Monocoat 

I dag har Rubio Monocoat aktiviteter i mer enn 82 land, og hvert år behandles mer enn 50.000.000 m² tre med våre produkter. Vi ønsker å oppnå enda mer vekst i fremtiden. Dette skal vi oppnå ved å lansere nye, innovative teknologier, som vil fortsette å være vårt fokus. Produktene våre blir i økende grad bedre og tryggere. Dette bevises av flere sertifikater som vi allerede har fått tildelt. Rubio Monocoat fokuserer også på miljøvennlighet og bærekraft. Sist, men ikke minst, er mennesker kjernen av vår visjon. Det betyr at vi både setter kundene våre først og legger vekt på arbeidsgleden til våre over 150 ansatte.

  

Rubio Monocoat Plant 3 Rubio Monocoat team