et sete ferdigbehandlet med tre

Produktene fra Rubio Monocoat skiller seg imidlertid fra de andre produktene på markedet og har en lang rekke unike fordeler. Så når du har mestret bruken av flaggskipproduktet vårt Oil Plus 2C, er du klar til å få mest mulig ut av prosjektene dine. Les mer nedenfor.

Forstå Rubio Monocoat Oil Plus 2C

Først må du forstå nøyaktig hva Oil Plus 2C er og hvilke farger produktet kan fås i.

Hva er Oil Plus 2C?

Rubio Monocoats Oil Plus 2C er et alt-i-ett-produkt av høy kvalitet som er utviklet for å beskytte og forbedre treoverflatenes naturlige utseende. I motsetning til tradisjonelle trebehandlinger, som krever flere lag, gir Oil Plus 2C full beskyttelse og farging med bare et enkelt strøk, noe som gjør produktet til et populært valg blant både profesjonelle og gjør-det-selv-entusiaster.

Oljen danner en molekylær binding med trefibrene på overflaten og både beskytter og farger treet i et enkelt lag. På denne måten unngås overlapping, samtidig som forbruket holdes på et minimum og holdbarheten på et maksimum. Oljen beholder treets naturlige utseende og fiberstruktur, og den er også ekstremt brukervennlig, velegnet for bruk på en rekke tresorter og den er hurtigtørkende. 

Tilgjengelige farger

Rubio Monocoat Oil Plus 2C er tilgjengelig i mer enn 40 farger, så du vil alltid finne den riktige fargen, uansett estetikk og prosjekt - fra naturlige toner som "Pure" og "Natural" til de mer dristigere valgene som "Pomegranate Pink" eller "Velvet Green”. Du kan også blande Oil Plus 2C-fargene med hverandre, og dermed oppnå et vell av individuelle alternativer og unike resultater. 

Forbered treet

Før du påfører Oil Plus 2C, er det viktig å forberede treoverflaten riktig for å sikre et optimalt resultat og langsiktig beskyttelse. Følg trinnene nedenfor:

Kontroller og reparer skader på treoverflaten

Før du påfører Rubio Monocoat Oil Plus 2C, er det viktig å sjekke treoverflaten for skader som riper, bulker eller sprekker. Reparer skaden med vår Wood Filler Quick for å gjøre overflaten glatt og feilfri. 

Rengjør overflaten grundig

Grundig rengjøring av overflaten er avgjørende for påføringsresultatet. Fjern smuss, støv eller tidligere behandlingsprodukter fra treoverflaten. Da kan du bruke vår Cleaner for Indoor Wood, eller vår Exterior Wood Cleaner for utendørs treoverflater som skur, terrasser og utemøbler. 

Påføring av Rubio Monocoat Oil Plus 2C

Når treoverflaten er ordentlig forberedt, kan du begynne å påføre oljen. 

Påføringsredskap

For best resultat anbefaler vi å bruke våre spesialutviklede redskaper til påføring av Oil Plus 2C:

Påføring av oljen

  • Rist Oil Plus 2C-beholderen grundig før bruk, eller bruk en rørepinne til å røre. 
  • Bland 3 deler Komponent A (oljen) med 1 del Komponent B (akseleratoren).
  • Bruk en beige scrubby pad og påfør oljen på treoverflaten.
  • På større flater bør det arbeides i soner for å sikre jevn fordeling. 
  • Etter påføring av oljen, la den virke i 5 minutter for å la den trenge inn i trefibrene.  
  • Fjern overflødig olje fra overflaten med en hvit skrubbepute eller en hvit poleringsklut.
  • Overflaten er tørr etter 12-24 timer. Det er viktig å behandle overflaten med forsiktighet og unngå rengjøring til den er helt tørr, noe som kan ta opptil 5 dager.  

Viktigste funksjoner og fordeler

Rubio Monocoats Oil Plus 2C er som nevnt et unikt produkt med en lang rekke fordeler som skiller det fra andre tradisjonelle trebehandlingsprodukter. Her er noen av de viktigste funksjonene og fordelene: 

  • Beskyttelse i bare ett lag: Rubio Monocoat Oil Plus 2C gir grundig beskyttelse i bare ett strøk, noe som sparer tid og krefter sammenlignet med tradisjonelle flerlagsprodukter. Det gjør også oljen lengre å bruke.
  • Miljøvennlig: Oil Plus 2C inneholder miljøvennlige stoffer som gjør oljen til det bærekraftige valget for miljøbevisste forbrukere. Oljen oppfyller de strengeste miljøkravene uten at det går på bekostning av ytelsen. Oil Plus 2C har flere sertifiseringer som understreker den høye kvaliteten på produktet. Den har blitt tildelt LCA av VITO, B-EPD av FPS Public Health og Indoor Air Comfort Gold av Eurofins. Disse sertifiseringene dokumenterer at produktet produseres, distribueres og resirkuleres på en miljømessig forsvarlig måte (LCA og B-EPD), samtidig som det fremmer et sunt inneklima (Eurofins Indoor Air Comfort Gold-sertifisering).
  • Enkel pleie: Pleie av overflater behandlet med Oil Plus 2C er enkel og grei. Regelmessig rengjøring med vår All Natural Wood Cleaner, fjerning av flekker med vår flekkfjerner og oppfriskning med vår Universal Maintenance Oil 2 Mix sikrer at treverket fortsetter å se best mulig ut.
  • Forbedrer treets skjønnhet: Oljen forbedrer treets naturlige farge og fiberstruktur, og sikrer dermed en vakker og holdbar finish som understreker overflatens unike egenskaper - fra benkeplater til dører, gulv og andre møbler.
  • Passer for alle typer tre: Uansett om du jobber med løvtre, nåletre eller eksotiske tresorter, så er Oil Plus 2C et allsidig valg og egnet for et bredt spekter av tresorter, inkludert eik, bøk, ask, valnøtt, lerk og mange flere. Hvis tresorten ikke er nevnt, anbefaler vi en test på treverket før bruk!
  • Motstandsdyktig: Den herdede overflaten er ekstremt motstandsdyktig og gjør oljen egnet for områder med mye belastning som gulv, trapper og benkeplater. Vann- og varmebestandig: Oil Plus 2C gir utmerket motstand mot vann og varme, noe som gjør den egnet for bruk på kjøkken, bad og andre områder med skiftende fuktighet og temperatur.
  • Hurtigherding: Oljens hurtigherdende egenskap betyr at prosjektet ditt vil bli fullført raskt, man kaster ikke tiden bord og du kan nyte det ferdige resultatet raskere. Kort sagt - Rubio Monocoat Oil Plus 2C er en allsidig og brukervennlig trebehandling. Ved å følge trinnene ovenfor og dra nytte av de mange gode egenskapene, vil du oppnå et profesjonelt og holdbart resultat som fremhever den naturlige skjønnheten i treoverflaten. Om du er en erfaren håndverker eller en gjør-det-selv-entusiast, så gjør Rubio Monocoat Oil Plus 2C det enkelt å beskytte treverket ditt.